Nordic Dark gir drømmer og fantasier liv!

Utforsk

Sett av en kveld til sminke, styling og fotografering. Resultatet gjør at du vil se deg selv med nye øyne! Minst fem ferdigredigerte bilder er inkludert i prisen, som du får tilsendt digitalt senest en uke etter fotograferingen. Ønsker du flere kan de kjøpes separat.

Vi tilbyr

Priser og pakker fra 7.250

Prisen på en fotoshoot kommer ann på hvor mange skift, om du skal du håroppsett, og sist men ikke minst hvor mange bilder og hva slags format.

Vi starter alltid på 7.250,- dette inkluderer opptil 3 klesskift, sminke av en profesjonell sminkør. Du får også fem ferdig redigerte bilder digitalt.

Du kan også få bilder trykket ut på høykvalitets fotopapir, eller i en kalender, eller en fotobok.

Send oss litt informasjon om deg selv på mail eller ring, dermed avtaler vi et møte i studioet hos oss. Her tar vi en uforpliktende prat om fotoprosessen - ønsker, tanker, bekledning, forventninger osv. Du får også se mange andre bilder og fotoserier vi har gjort. Vi blir her også enige om det kreative uttrykket for selve fotodagen og hvilke forberedelser angående hår, hud, negler etc som er vanlig før fotografering - alt etter hvilken stil og uttrykk.

Tilleggsinformasjon:
Kostnader vil tilkomme hvis lokasjon for fotoshooten er utenfor våre lokaler. Det samme gjelder eventuelt andre utgifter ifb med oppdraget.
Pris på profesjonelt håroppsett kommer i tillegg.
Vi skriver alltid kontrakt med modeller og oppdragsgivere, dette gjør vi for at man alltid vet hva bildene kan bli brukt til. Dette går vi gjennom på oppstartsmøtet.

Du kan lese mer om retningslinjene våre her

Vår Portfolio

Vi tar bilder inspirert av boudoir-sjangeren, pin-up og gamle filmer!


Nordic Dark er et fotokonsept som er spesifikt i sitt dramatiske og filmatiske svart/hvitt-uttrykk.
Bildenes undertone vil alltid være preget av modellens personlige og kreative uttrykk.

Kontakt

Siste nytt fra Nordic Dark