Nordic Dark gir drømmer og fantasier liv!

Utforsk

Sett av en kveld til sminke, styling og fotografering. Resultatet gjør at du vil se deg selv med nye øyne! Minst fem ferdigredigerte bilder er inkludert i prisen, som du får tilsendt digitalt senest en uke etter fotograferingen. Ønsker du flere kan de kjøpes separat.

Vi tilbyr

Priser og pakker

Send oss litt informasjon om deg selv på mail eller ring, dermed avtaler vi et møte i studioet hos oss. Her tar vi en uforpliktende prat om fotoprosessen - ønsker, tanker, bekledning, forventninger osv. Du får også se mange andre bilder og fotoserier vi har gjort. Vi blir her også enige om det kreative uttrykket for selve fotodagen og hvilke forberedelser angående hår, hud, negler etc som er vanlig før fotografering - alt etter hvilken stil og uttrykk.

Tilleggsinformasjon:
* Reisekostnader vil tilkomme, hvis lokasjonen er utenfor Kristiansund. Det samme gjelder eventuelt andre utgifter ifb med oppdraget.
** Makeup og/eller håroppsett kommer i tillegg og koster 650,- pr påbegynte time
Alle bilder som blir levert digitalt kan også bestilles i høykvalitetstrykk, spør gjerne om pris og om de forkjellige variantene av trykk du kan få.
Vi skriver alltid kontrakt med modeller og oppdragsgivere, dette gjør vi for at man alltid vet hva bildene kan bli brukt til. Dette går vi gjennom på oppstartsmøtet.

Du kan lese mer om retningslinjene våre her

Vår Portfolio

Vi tar bilder inspirert av boudoir-sjangeren, pin-up og gamle filmer!


Nordic Dark er et fotokonsept som er spesifikt i sitt dramatiske og filmatiske svart/hvitt-uttrykk.
Bildenes undertone vil alltid være preget av modellens personlige og kreative uttrykk.

Kontakt

Siste nytt fra Nordic Dark